Vodna postelja Oktagon

Luksuzna vodna postelja

Luksuzna vodna postelja

Popolno razkošje v vaši spalnici. Ogromna vodna postelja dimenzije kar 240x240 cm

dual sistem

Oktagon vodna postelja je dobavljiva samo v izvedbi dual.

dobava

Vodna postelja oktagon je dobavljiva po naročilu. Rok dobave 2 do 4 tedne.

Vodna postelja Oktagon

Luksuzna vodna postelja Oktagon zagotavlja razkošje v vaši spalnici! 

Njena velikost vam nudi popolno razvajanje, hkrati pa v prostoru ob kotni postavitvi ne zaseže veliko prostora. Vključuje sistem dveh ločenih vodnih jeder, kar zagotavlja popolno udobje obema partnerjema..

Dimenzija vodne postelje oktagon je 240×240 cm in diagonale kar 260 cm.

Ta model vključuje;

 • Dve posebno oblikovani vodni jedri DUAL
 • Dimenzija 240x240 diagonala 260 cm
 • Dva grelca in termostata - Carbon - sistem DUAL
 • Ojačan penasti okvir
 • Antialergijska prevleka mediccott
 • Podstavek v beli ali črni barvi
 • Set za vzdrževanje gratis

 • 5 let garancije
 • Dimenzija 240 x 240 cm, premer 260 cm
 • Dobava po naročilu

Luksuzna vodna postelja Oktagon

Cenik

Vodna postelja Oktagon DUAL

Komplet Vodna postelja z vsem navedenim. Dual – dve jedri za dve osebi

Redna cena 3.199 eur

 • 2.879

Montaža

Dostava in montaža vodne postelje z vključeno kilometrino do 100 km. 

Dostava  po celotni Sloveniji.

 • 125

Vodna postelja Oktagon

Sestavni deli - informacije

vodna jedra

Posebno oblikovana vodna jedra oktagon so vrhunske kvalitete in so izdelane iz materiala Vinyl debeline 0,55mm, ki je vrhunski material pri izdelavi vodnih jeder, Imajo dvojno varjene vare in glavni var na spodnjem delu jedra. Posebna oblika vodnih jeder za izvedbo oktagon z dvojnim ventilom za lažje odzračevanje.

dušenje valovanja

V notranjosti vodnega jedra se nahajajo dušilci valovanja, ki imajo funkcijo umirjanja vode, kar pomeni, da se postelja umiri po premiku osebe na postelji. Dušenje valovanja je pomembno, da je postelja mirna, brez valovanja in omogoča mirno spanje.

Patentiran sistem penastega okvirja

Penasti okvir je ogrodje vodne postelje, ki daje postelji obliko in stabilnost.

Model Oktagon ima penasti okvir postelje po sistemu split, kar pomeni, da je pena deljiva in omogoča lažje postiljanje in napenjanje rjuhe. Spodnji del pa je oblečen v usnje, katerega barvo izberete po želji.

Grelni sistem

Vodna postelja je ogrevana in vas pozimi greje, poleti pa prijetno hladi

Vsak partner si sam po svoje nastavi temperaturo postelje. Carbonski grelci so med najboljšimi in najvarčnejšimi grelnimi elementi pri vodnih posteljah. Zagotavljajo dobro delovanje, nizko porabo in točnost uravnavanja temperature.Nastavitev temperature je odvisna od želja posameznika. Običajno je najprimernejša temperatura od 26 do 28 stopinj C. 

prevleka mediccott

Antialergijska prevleka Medicott je ena najboljših prevlek za vodne postelje. Split sistem 

Model oktagon vključuje prilagojeno Medicott prevleko v split sistemu, kar pomeni da lahko odstranite in operete tudi stranski del. Omogoča pa tudi lažje postiljanje. 

Medicott je bombažna antialergijska prevleka s polnilom iz votlih bombažnih vlaken, ki onemogočajo razvoj pršic. Teža prevleke je 1260g/m2. Medicott prevleka, ki je debelejša, mehka in prijetna na otip. Zgornji del je odstranljiv in pralen. Po sredini je deljiva za lažje pranje. Operete jo lahko v domačem pralnem stroju.

Vključen podstavek

Pri kompletu vodne postelje je že vključen standardni podstavek

Izberete ga lahko v beli ali črni barvi in standardni višini 25 cm – končna višina postelje 47 cm. Dodatno lahko izbirate druge barve. Lahko pa izberete podstavek s predali ( 2 ali 3 predale odvisno od postavitve postelje v prostoru) in pridobite ogromno dodatnega prostora pod posteljo

Želite, da vam izdelamo informativno ponudbo ? Pošljite nam vaše želje in izpolnite obrazec. Poslali vam bomo informativno, neobvezujočo ponudbo in vključili še kakšen popust ali darilo.

Dodatki

Prilagodite izgled in funkcionalnost postelje

Izberite dodatke

Izbirajte med dodatki za lepši izgled in boljšo funkcionalnost postelje. Izbirate lahko;

 • Želite drugo barvo ali višjo posteljo..
 • Vzglavne stranice -izdelamo po naročilu
 • Rjuhe posebej prilagojene za oktagon vodne postelje
 • Zaščitne prevleke za daljšo obstojnost in lažje vzdrževanje
Vodne postelje bluesleep

Razstavni salon

Preizkusite vodno posteljo !

Obiščite nas v razstavnem salonu!

Nakup vodne postelje je odločitev, ki je nihče ne sprejme čez noč. Mnogokrat traja zelo dolgo preden se za nakup odločimo. Upamo, da smo vam postregli z dovolj informacijami a vedno se najde še kaj kar bi vprašali !

Vprašanja in odgovori

Zanimivo da vodna postelja oktagon kljub velikosti ne zaseže veliko prostora. Če jo postavimo v kot sobe zaseže najmanj prostora saj se oblika prilagodi tako da imamo dostop s strani in zaseže isto prostora kot običajna postelja ki potrebuje na vsaki strani vsaj še 50 cm.

Preberite; Kaj je dobro vedeti pred nakupom

Najprej morate vedeti ali potrebujete posteljo za eno osebo ali dve osebi. Torej DUAL ali MONO sistem. Z dvema ali enim vodnim jedrom, nato pa izbirajte med različnimi modeli iz ponudbe.

Preberite; Kaj je dobro vedeti pred nakupom

DUAL sistem je namenjen spanju dveh oseb. Vključuje dve vodni jedri ter dva grelca s termostati. Vsak partner si po svoje uravnava tako toploto kot trdoto postelje. Partnerja pa se pri obračanju tudi ne motita, saj sta vgrajeni vodni jedri popolnoma neodvisni.

MONO sistem vključuje eno vodno jedro in en grelec ter je namenjena spanju ene osebe

Več si lahko preberete v nasvetih>>>

V notranjosti vodnih jeder se nahajajo dušilci valovanja, ki imajo funkcijo umirjanja valovanja. Sistem in stopnja dušenja pomeni v kolikem času po premiku se vodna postelja popolnoma umiri. 100% dušenje je najbolj primerno saj se postelja umiri takoj po premiku .

Več si lahko preberete v Nasvetih o vodnih jedrih

Vodna postelja ima številne ugodne vplive na zdravje in dobro počutje. Priporočajo jo številni zdravniki in je zelo primerna za ljudi z bolečinami v hrbtenici , križu in ramenih, ker ni točkovnih obremenitev se prilagaja telesu in ga podpira v pravilni legi. Tudi toplota postelje pozitivno vpliva na naše zdravje in počutje

Več preberite v nasvetih Zdravje in vodna postelja…

Teža vodne postelje je cca 500 kg. Odvisno od dimenzije. Vendar pa je teža enakomerno razporejena po vsej površini, tako da ni bojazni, da boste padli k sosedom. Postelje ne morete premikati, če jo želite premakniti jo je potrebno izprazniti

Več o tem v nasvetih>>>

Preberite si kakšne prednosti vam ponuja vodna postelja in kakšne so slabše strani, če boste postali lastnik vodne postelje…

Preberite več o tem…

Veliko nasvetov in odgovorov boste dobili v rubriki nasveti. O vsem, kar mogoče še niste vedeli…

Imate vprašanja? Pokličite 04 51 70 804

Želite, da vam izdelamo informativno ponudbo ? Pošljite nam vaše želje in izpolnite obrazec. Poslali vam bomo informativno, neobvezujočo ponudbo in vključili še kakšen popust ali darilo.

Kontakt

Vas karkoli zanima ? Pišite nam in pomagali vam bomo.