Vzglavnik za vodne postelje

za še več udobja…..

Vzglavnik je pomemben !

Pri vodni postelji boste gotovo potrebovali nov vzglavnik. Izberite pravilen vzglavnik za vodne postelje! V vodni postelji imate večji ugrez – rame se vam nekoliko ugreznejo v posteljo zato postane vzglavnik , ki ste ga uporabljali prej na običajni postelji previsok. Za vodno posteljo priporočamo nižji vzglavnik.

Vzglavnik Visco Purotex

Vzglavnik iz visoko elastične pene, ki se v celoti prilagaja obliki, teži in toploti telesa.

Vzglavnik je anatomsko oblikovan in se prilagodi vratu, glavi in ramenom in omogoča popolno podporo. Vzglavnik je antibakteriološko obdelan in onemogoča zadrževanje pršic in bakterij. 

Vzglavnik je izredno primeren za uporabo v vodni postelji in zagotavlja pravilno podporo.

Posebej priporočljiv je za astmatike in ljudi, ki imajo težave z alergijami

  • Dimenzije 515x360x130mm
  • Prevleka 100% bombaž
  • Cena 59 eur

Najpogostejša vprašanja

V vodni postelji ima telo več ugreza kot v običajni postelji. Zato potrebujete pravilen vzglavnik za vodne postelje. Ramena se pogreznejo v posteljo zato ostane manj prostora pod vratom. Nižji vzglavnik se bo lepše prilegal in poskrbel za pravilen položaj.

Ali ste vedeli, da se v vzglavniku nabira ogromno nesnage , pršic, potu in ostankov kože! V treh letih je vzglavnik priporočljivo zamenjati že iz higienskih razlogov.

Če boste prešli iz klasičnega ležišča na vodno posteljo je zamenjava vzglavnika priporočljiva. Ko boste začeli spati na vodni postelji boste kmalu sami ugotovili, da je vaš stari vzglavnik previsok. Ramena v vodni postelji se mnogo bolj ugreznejo v posteljo kot pri klasičnem ležišču. Zato pride do takega občutka. Če se vam to ne bo zdelo, ga ne menjajte, če pa boste imeli občutek, da je visok pa je priporočljivo zamenjati in si zagotoviti pravilno udobje in podporo.

Še več informacij in nasvetov  glede vodnih postelj si lahko preberete v rubriki nasveti 

Kontakt

Vas karkoli zanima ? Pišite nam in pomagali vam bomo.