Rjuhe za vodne postelje

vse barve sveta……

Rjuhe za vodne postelje

Ker ima vodna postelja drugačne lastnosti kot običajna ležišča – ima večji ugrez, potrebujete kvalitetne in elastične rjuhe, ki se ne gubajo in ostanejo na mestu. Prav tako je ležišče vodne postelje debelejše kot pri vzmetnicah, zato mora biti temu primerna tudi rjuha.

Rjuhe, izdelane posebej za vodne postelje

Odlikuje jih izredna kvaliteta in elastičnost. Odlično se prilagajajo in se ne gubajo. Sestavlja jih 97% mako bombaža in 3% elastana. Dimenzije so prilagojene vodnim posteljem – posebno višina, saj so vodne postelje debelejše kot običajne vzmetnice. Na spodnjem delu imajo nameščeno močno elastiko, ki omogoča lažje napenjanje.

 
  • Široka izbira barv
  • Dimenzije od 100 x 200 do 200 x 220 cm
  • Rjuhe M velikost 100x200, 120x200 - 45 eur
  • Rjuhe XL velikosti 140 do 200 x 220 cm - 49 eur
Široka izbira rjuh za vodne postelje

Vrhunske rjuhe za dolgo obstojnost 

Rjuhe, ki so posebej prilagojene vodnim posteljam zaradi večjega ugreza, ki ga ima vodna postelja. So posebej elastične, debelejše in se tudi z leti ne začnejo gubati ali “muckati”. So dolgo obstojne in vam bodo služile kar nekaj let ! Zelo priporočamo, da ob nakupu vodne postelje preizkusite vsaj eno rjuho.

 

Barvna karta

Izbirajte med številnimi barvnimi kombinacijami

Najpogostejša vprašanja

Za vodno posteljo vam res priporočamo izbiro dobre rjuhe. Za vodno posteljo morajo biti posebne, zelo elastične debelejše,.. V vodni postelji imate večji ugrez zato se nekvalitetna rjuha mečka in pri obračanju v postelji gre za vami. Nastajajo gube ki pri spanju žulijo in motijo.

Prava rjuha pa se lepo prilega , se ne guba in še zjutraj je lepo napeta in ne zmečkana.

Pralne so na 60 stopinj celzija in jih lahko posušite v sušilnem stroju.

Še več informacij in nasvetov  glede vodnih postelj si lahko preberete v rubriki nasveti 

Kontakt

Vas karkoli zanima ? Pišite nam in pomagali vam bomo.