O nas

Z vami že od leta 2005 !

celovita storitev

Nudimo prodajo, servis in dostavo in montaže vodnih postelj po celotni Sloveniji

Z vami že 15 let

Z vami smo že od leta 2005 ! Z vsakim letom boljši z več izkušnjami

Garancija

Za vse kar nudimo nudimo garancijo, poštene cene in preverjeno ponudbo

O nas

Nudimo vam celovito storitev

 • Prodaja vodnih postelj
 • Dostava in montaže
 • Servisne storitve
 • Lastna mizarska služba
 • Hitra dobava - redna zaloga
 • Vrhunska kvaliteta in ugodne cene
 • Strokovnost - znanje - prilagodljivost.

Smo družinsko podjetje s sedežem in razstavnim salonom v Škofji Loki. Specializirani smo za prodajo vodnih postelj  in dodatkov,  montaže ter servisne storitve. Lastna mizarska služba nam omogoča, da vam vse dodatke (vzglavne stranice, podstavke, nočne omarice, itd,..) izdelamo hitro kvalitetno in tudi po naročilu. Odlikuje nas oseben pristop do vsakega kupca, kvaliteta izdelkov, ugodne cene in hitri dobavni roki.

Naši začetki segajo v leto 2004 ko smo našo osnovno dejavnost razširili tudi na področje prodaje vodnih postelj. Z aktivno prodajo smo pričeli leta 2005 preko domačega podjetja Motomat d.o.o. Zaradi široke in uspešne prodaje vodnih postelj smo leta 2007 odprli novo – sedanje podjetje B studio d.o.o. , ki je usmerjeno izključno v program vodnih postelj. Smo ekipa navdušencev nad vodnimi posteljami (vsi na njih tudi spimo), saj menimo, da ta izdelek lahko prodajaš le, če ga res dobro poznaš in tudi sam uporabljaš. 

Naša vizija je  še naprej uspešno predstavljati prednosti vodnih postelj in ponuditi dobre informacije o tem, kaj je vodna postelja in kaj vam lahko ponudi. Tudi v prihodnje želimo zagotavljati dobro storitev, hitro dobavo in predvsem kvalitetno ponudbo po dostopnih in ugodnih cenah.

Kvaliteta

Zavedamo se, da je kvaliteta izrednega pomena pri takem izdelku kot je vodna postelja. Zato izbiramo vrhunsko kvaliteto vseh sestavnih delov ki so vključeni v sistem vodnih postelj. 

Sodelujemo s priznanim Nemškim in Nizozemskim proizvajalcem vodnih postelj in že od leta 2005 zagotavljamo odlično kvaliteto, ki jo širimo na različne modele, ki jih tržimo pod svojo blagovno znamko BLUEsleep.

Kljub poplavi različnih ponudnikov vodnih postelj ohranjamo kvaliteto in odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Mogoče nismo najcenejši, saj z razlogom ne ponujamo najosnovnejših in najcenejših modelov, ki jih je na trgu možno dobiti. Izbiramo vse posamezne kvalitetne sestavne dele, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Hkrati pa zagotavljamo celotno storitev, ki jo kot kupec potrebujete tudi, če se pojavijo težave.

Stojimo za našimi izdelki in zagotavljamo celotno storitev s prodajo, razstavnim salonom, montažami, servisnimi storitvami ter primernim zagotavljanjem garancijskih rokov in pogojev.

Razvoj in izboljšave

Nenehno se trudimo zagotavljati vrhunsko kvaliteto in dodatne izboljšave vodnih postelj. To dokazuje tudi pridobitev patenta pri Patentnem uradu RS za izboljšavo penastega okvirja pri vodnih posteljah, ki je plod naših lastnih raziskav in razvoja. 

Pridobitev teh pravic za nas pomeni uspeh in konkurenčno prednost saj se ta sistem zaradi patentnih pravic sme uporabljati le pri vodnih posteljah iz naše ponudbe. Vgrajeni ojačevalni sistem podaljšuje življenjsko dobo postelje in prenaša nekajkrat večje obremenitve kot sistemi brez tega elementa.

patent2

Sejmi

Od leta 2008 se tudi redno predstavljamo na Ljubljanskem pohištvenem sejmu, kjer se lahko približamo velikemu številu obiskovalcev in predstavimo modele ter novosti iz naše ponudbe. 

Novosti

 • Leta 2010 smo uredili in razširili skladiščne prostore , da lahko zagotavljamo večino modelov vedno na zalogi in s tem kratke dobavne roke in hkrati hitro reševanje morebitnih reklamacij.
 • Leta 2011 smo prenovili razstavni salon, tako da si lahko ogledate in preizkusite vse aktualne modele vodnih postelj.
 • Leta 2012 smo se odločili izboljšati spletno ponudbo, in predstaviti še več informacij na mogoče malo drugačen način. Zato smo izdelali novo spletno stran CenterVodnihPostelj.si , ki vam bo mogoče všeč in boste našli informacije in ponudbo, ki jo iščete.
 • 2018 razširitev prodajnega salona
 • 2020 Obnovitev in nova spletna stran MojaVodna.si z dodatno razširitvijo prodajnega programa Design.

 

Trudili se bomo še naprej…..

Za Vas in za Vaš dober spanec…

Ekipa  MojaVodna.si.

 • 04 51 70 804
 • info@MojaVodna.si
Kontakt

Vas karkoli zanima ? Pišite nam in pomagali vam bomo.