04/51 70 804
Razstavni salon
Imate vprašanja ?
Želite ponudbo?

 

Potrebujete pomoč ali nasvet - kliknite na online klepet 

 ►► Prevleke za vodne postelje

Poleg ostalih komponent vodne postelje je tudi prevleka pomemben sestavni del vodne postelje. Prevleke za vodne postelje so v različnih izvedbah glede na lastnosti, ki veljajo za posamezni model prevleke. Kvalitetne prevleke so sestavljene iz dveh delov ( spodnji in zgornji del ) ki ju povezuje zadrga. Večje dimenzije prevlek imajo tudi sredinsko zadrgo za lažje čiščenje.

alt

 

Prevleka Classic

Prevleka modela Classic je elastična prevleka, ki je od širine 180 cm opremljena s sredinsko zadrgo in omogoča pranje do 60 stopinj C. Prevleka Classic je nekoliko tanjša od modela Medicott s specifično težo 900 g/m2, in ni antialergijska.

 

 

 

 

 

alt

Prevleka Medicott - najbolje prodajan model

Prevleka Medicott je ena izmed kvalitetnejših prevlek za vodne postelje. Medicott je bombažna antialergijska prevleka s polnilom iz votlh bombažnih vlaken, ki onemogočajo razvoj pršic. Spodnja stran prevleke je iz frotirja. Teža prevleke je 1260g/m2.


Pri prevleki Medicott se s posebnim postopkom predelave iz bombaža izločijo voski in pektini, kar preprečuje plesni in s tem alergije, kar je še posebno pomembno pri težavah z alergijami. Prevleka je izdelana v skladu s strogim standardom Okotex 100 ( mednarodna ekološka oznaka Oko – Tex standard 100 ). Za pridobitev tega certifikata mora tekstilni izdelek izpolniti 12 humano ekoloških meril, kot so med drugimi vsebnost pesticidov, težkih kovin, formaldehida itd.


Prevleka je od širine 180 cm naprej opremljena s sredinsko zadrgo in omogoča pranje in čiščenje v pralnem stroju do 60 stopinj C.

alt

 

Prevleka Medicott Silver

Model prevleke Medicott Silver ima v osnovi vse lastnosti kot antialergijska prevleka Medicott. Posebnost prevleke so dodana srebrna vlakna, ki delujejo antistatično in varujejo pred nabiranjem prašnih delcev ter še dodatno povečajo antialergijski učinek.


Prevleka ima težo 1260g/m2 in ima od širine 180 cm sredinsko zadrgo. Deljiva zadrga omogoča pranje in čiščenje v pralnem stroju vsakega dela posebej na temperaturah do 60 stopinj C.

 

 

 

alt

Prevleka Silver Visco Top

 

Prevleka z vgrajeno Visco peno.

Prevleka Silver Visco Top je v osnovi antialergijska prevleka Medicott ( z dodatkom srebrnih vlaken ), ki ima v srednji del prevleke vgrajen dodaten sloj Visco spominske pene. Spominska pena je nameščena v sredinskem dodatku, ki z dvojno zadrgo povezuje spodnji in zgornji del osnovne prevleke. Sredinski dodatek ima luknjičasto zgradbo, da omogoča zračenje Visco spominske pene.

Za tiste, ki nihate med izbiro klasične ali vodne postelje.


Dodatek Visco spominske pene združuje lastnosti vodne postelje in klasičnega ležišča. Daje občutek bolj kompaktnega in tršega ležišča. Visco top lahko po želji kadarkoli odstranite in dobite model vodne postelje brez visco pene.


Prevleka ima od širine 180 cm naprej vključeno sredinsko zadrgo. Deljiva zadrga omogoča pranje in čiščenje v pralnem stroju vsakega dela posebej na temperaturah do 60 stopinj C. Visco pena ni pralna, lahko pa jo po potrebi odstranite in prezračite na zraku.


Model Visco Top je namenjen predvsem tistim kupcem, ki nihajo med nakupom vodne postelje in klasičnega ležišča. Pri tem modelu so združene lastnosti obeh – dva modela v enem.

 

 
leftbot
logo_transparent

B studio d.o.o.

Razstavni salon:
Cesta talcev 6/a
4220 Škofja Loka
tel.: 04/51 70 804
rightbot


 

 

Stran je last podjetja B Studio d.o.o.. Copyright © 2008
Narejeno z Joomla! Izdelava strani: Leon Panjtar